مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم صلح نامه بدون اطلاع ورثه

سلام پدربزرگ بنده بعد از فوت مادر بزرگم برای ازدواج مجدد اقدام نمود و طی آن ،زمینی به متراژ3500متر را بدون اطلاع وراث به صورت قرارداد صلح به اختیار همسر دومش دراورد. ایا وراث میتوانند بر این زمین ادعای مالکیت داشته باشند?
در صورتی که وراث صلح نامه ای از پدر داشته باشند که این زمین را به آنها واگذار کرده ،کدام یک از این صلح نامه ها معتبر خواهد بود؟
صلح نامه ای که به زن دوم داده یا صلح نامه ای که به وراث اعطا کرده؟
(صلح نامه اعطا شده به زن دوم جدید تر میباشد)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صلحنامه اول که به وراث داده شده معتبر است.