مشاوره حقوقی رایگان - قدمت خط

با سلام
آیا دستگاهی وجود دارد که بتوان قدمت امضا را تعیین کرد ؟
واینکه کارشناس خط میتونه تشخیص بده که کدوم امضا زودتر انجام شده ؟
تاریخ یک قولنامه تایپ شده ودیگری با خودکار نوشته شده . اونکه تایپ شده تقلبی هست و دیرتر از اون یکی قولنامه امضا شده اما تاریخ روبه صورت تایپی زودتر نوشته .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به کارشناس خط ارجاع میشه و تحت شرایطی از طریق کارشناسی قابل تشخیص است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع به کارشناس خط ارجاع میشه و تحت شرایطی از طریق کارشناسی قابل تشخیص است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بله توسط کارشناس خط و امضا قابل تشخیص است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اداره تشخیص هویت می‌تواند نسبت به احراز تقدم و تأخر متنها بررسی نمایید