مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از کشور ثالث ویزای دانشجویی ترکیه را بگیرم؟

سلام بلافاصله بعد از90روزو رد درخواست ویزای توریستی ،پذیرش دانشگاه گرفتم ودرخواست ویزای دانشجویی کردم که گفتند باید از کشور خارج ومهر ورود وخروج بزنی .ناچار به عراق امدم ولی در بازگشت با وجود پرداخت جریمه سه ماه دیپورتم کردند .با وجود درخواست دانشگاه از سفارت گفتن باید اقامت عراق داشته باشی .آیا اگر اقامت عراق را بگیرم ودرخواست ویزا بدم مشکل حل میشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر باید از طریق همان کشور درخواست ویزا بدهید تا موافقت نمایند