مشاوره حقوقی رایگان - سلام جانباز 50درصد هستم 23سال خدمت کردم 8سال تخفیف خدمتی به من خورد گفتند بازنشست حین خدمت میشی

برج 1 سال87بازنشست شدم و برج 6 همان سال زمان ابلاغ درجه سرگردی من بود و الا اخر که هیچ یک از امتیازات برای من اعمال نشد .الان طبق قانون توسعه ششم میتونم اعاده به خدمت از طریق دیوان درخواست کنم .ایا راهی به غیر از اعاده به خدمت و سریعتر برای گرفتن امتیاز های نگرفته وجود داره.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست مشکل خود را با بنیاد در میان بگذارید.