مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت جانباز بازنشسته

با سلام و تقدیم احترام.اینجانب فروردین 1397 با 30 سال خدمت با مدرک دیپلم(مدرک مورد نیاز شغلم همین بوده) از راه اهن بازنشسته شدم.شهریور1402پرونده جانبازی اینجانب به نتیجه رسید و برایم درصد تعیین شد.راه اهن عنوان میکند که چون احراز جانبازی پس از بازنشستگی بوده نمیتوانم اعاده به کار شوم در حالی که چنین بندی را در قانون ندیدم.با توجه به مطالب فوق ایا میتوانم اعاده به خدمت شوم؟؟؟

پاسخ ها :

اعاده به خدمت جانباز بازنشسته اعاده به خدمت جانباز اعاده به خدمت قوانین اعاده به خدمت جانبازان