مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور داخل معبر کوچه

باسلام ملک ویلایی مادرم داخل کوچه ای است بن بست،راه ورودی اصلی آن کوچه در قدیم توسط پدربزرگم خریداری شده است،حال یکی از اعضای داخل آن راه خریداری شده که از این 4 عضو دیگر نیستند بحر ملک خود را سمت ما گرفته و فقط یک متر عقب نشینی کرده تا بتواند از 3 متر راهه ما چهار نفر استفاده کند.آیا می تواند بابت یک متر عقب نشینی از راه شخصی و جاده شخصی ما استفاده کند؟حتی جاه فاضلاب بهر جاده ما زده و جوبهای عمومی را بسته ،میخواستم بدون در قانون حد عقب نشینی چقدر است؟آیا میشه شکایت کرد؟به چه مرجعی شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان جهت استفاده باید رضایت تمامی مالکان را جلب کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از شهرداری کنید و اگر کوچه اختصاصی باشد می توانید مانع شوید.