مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر

سلام سر کوچه ما خودرویی پارک شده بود طوری که خودروی ما به سختی رد میشده در حالی که جا داشته بهتر پارک کنه من اومدم رد شم مالید به اون خودرو طوری که فقط خودروی من آسیب دید میخوام بدونم کی مقصره؟ممنون

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.معمولا خودرو در حال حرکت مقصر است اما صحنه باید توسط عوامل راهنمایی بررسی و نظر داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

طرف مقابل از دید من اما باید نظر کارشناسن باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تعیین مقصر بر عهده پلیس راهنمایی و رانندگی می‌باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تشخیص با کارشناس راهنمایی می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام طبق نظر کارشناس

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به نظر کارشناس دادگستری دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خود رو در جای مناسب پارک نشده بوده خودرو مقصر است والبته کارشناس این مورد را کارشناسی میکند

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

با سلام و احترام. با توجه به شرایطی که شرح دادید مقصر شمایید. در صورت ایجاد مزاحمت برای شما از ناحیه خودروی مزاحم باید از طریق مناسب رفع مزاحمت می‌کردید نه با آسیب رساندن به خودروی خود یا دیگران (حتی خودروی فرد مزاحم)

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه ب نظریه کارشناسی میتوان نظر داد. با توجه ب گفته شما درصورتیک اثبات شود با وجود وسعت مکان جهت پارک . پارک اشتباه بوده میتواتید طرفتان را مقصر کنید. البته لازم
بوده همان زمان افسر در صحنه حاضر شود یا به هر صورت درخواست کار شناسی نمایید