مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه اجباری

باسلام خدمت مدافعین حق بنده در دادگاه حقوقی محکوم ب پرداخت مبلغی شدم ب تمام اعضای خانوادهام بعنوان ورثه،، خودم هم یکی از ورثه هستم،، برادری ک خیلی زرنگه در مقابل من ساده بهمراه 2 نفر ک من اصلا نمیشناختم امدن ودو فقره سفته ب مبلغ 2 ملیارد ازمن امضا شده گرفتند ویک متن از جیبش در اوردوگفت اینو خودت بنویس، وامضا وانگشت بزن بنوعی منوتو عملانجام شده قرار دادن من گفتم نمیکنم این کارو ، تهدید کر با ارامش زیاد ک اگر این اقرار رو ننویس سفته هارو میزارم اجرا ومنم چون اولین بار بود ک با این موضوع اینچنینی مواجه شدم خیلی ترسیدم وناچار متنه خودشو رو ک از قبل اماده کرده بودن ب من دادوگفت ازروش بنویس وامضا کن خلاصه من اقراررو نوشتم از ترس سفته ها،، واون دو نفر هم امضا کردن ورفتن ولی خوشبختانه از حول حلیم،، سفته هارو جا گذاشتن، ورفتن، متن اقرار این بودک مشخصات وکملی در صحت سلمتو اینا ن در حال ن در اینده از مبلغ فوق هیچگونه ادعایی ندارم،، الان ایا میتوانم بر علیه تمام وراث شکایت کنم ایا اصلا میشودب سهم الارثم برسم یا دنبلش نرم ، لطف راهنمایی کنید ایا شکایت کنم شانسی دارم با وجود دو فقره سفته ک با امضای خودم مونده سپاس از لطف شما،، لازم بذکر است مبلغ فوق رادر دادگاه کسی بجای من داد و)پرونده مختومه شد، البته در این مورد من بقاضی چیزی نگفتم 2روز بعد یعنی توافقی مختومه شد هر چند اونا وکیل داشتن ویک نامه توافقی هم روی پرونده گذاشتن، الان چکار میتونم بکنم سپاس فراوان از شما اساتید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سوال شما مبهم است سهم الارث شما از ماترک پدری ، چه ربطی به پرونده محکومیت شما دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید اثبات کنید این سند با اکراه و اجبار از شما اخذ شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما و گفتگو متقابل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک بررسی شود اقرار گرفتن با تهدید قانوانی نیست