مشاوره حقوقی رایگان - جریمه کرونا

سلام
من به دلیل شیف کاری شب مجبور به تردد در ساعت منع ترددبودم وچون کار ما حمل ونقل خرده بار به شهرستان بود کارما در اوج کرونا هم شامل گروه تعطیل نبودیم اعتراض کردم نامه هم از محل کار بردم اصلا کم نکردن نزدیک 6 میلیون شده تورا خدا یک راه حل بگید بای یک حقوق کارگری من چطور پرداخت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق فرمانداری و پلیس راهور پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق فرمانداری و پلیس راهور پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست اعسار بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق پلیس به اضافه 10 خلافی خودرو از و می‌توانید اعتراض خود را اعلام نمایید