مشاوره حقوقی رایگان - منظور این ابلاغیه چی هست

المرسول به طرفیت اداره راه و شهرسازی شهرستان هامون به خواسته
تقاضای صدور حکم دایر بر مطالبه خسارت به مبلغ 000/500/644 لایر به استناد نظریه کارشناس محترم به انضمام کلیه هزینه های
دادرسی و کارشناسی و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی، دادگاه با عنایت به محتویات پرونده و نظر به اینکه مطالبه خسارت به لحاظ
اقدام اداره دولتی بوده است و تقصیر این اداره در ورود ضرر بایستی احراز گردد و از طرفی حسب مستفاد از بندهای الف و ب قسمت
اول ماده 13 قانون دیوان عدالت اداری احراز تقصیر به عنوان یک پدیده حقوقی بر عهده دیوان عدالت ادرای می باشد و سپس دادگاه
میزان خسارت را تعیین و مورد حکم قرار خواهد داد و بنابراین بررسی این موضوع از طریق دیوان عدالت اداری مقدمه واجب دعوای
مطالبه خسارت می باشد نتیجه اینکه با اوصاف مذکور دعوی به طریق قانونی مطرح نگردیده و در شرایط فعلی قابلیت استماع ندارد لذا
دادگاه با استناد به مقرره فوق الذکر و ماده 2 قانون آیین دادرسی مدنی قرار عدم استماع دعوی خواهان را صادر و اعلام می نماید رای
صادره حضوری و ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در محاکم محترم تجدید نظر هست منظورش چیه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به رای احراز ورود خسارت ابتدا باید از طریق دیوان عدالت اداری علیه دستگاه مربوطه طرح شکایت گردد و بعد از صدور ورود خسارت می توانید از طریق محاکم حقوقی دادخواست مطالبه خسارت را به نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا باید تقصی اداره را در دیوان اثبات نمایید و بعد درخواست خسارات به دادگاه بدید شما راه را اشتباه رفتید