مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت با قرارداد همکاری

سلام وقت بخیر
بنده یک فقره چک امیلیاردی بدون تاریخ بعنوان ضمانت یه قرارداد فروش با یک نفر بسته ام.
ودر قرارداد ذکر شده ک چک امانت و شماره چک و بدون تاریخ هم ذکر شده_الان چک دیت شخص ثالث هست و تهدید و مطالبه میکنه و...ک اون طرف قرارداد من امضا کرده واگذار کرده بهش..
اگر بنده شخص ثالث رو راضی کنم حالا ب هرمبلغی و لاشه چک رو بگیرم..و..
میتونم مطالبه کنم از طرف قراردادم...
چون هیچ مدرکی هم نداره ک‌جنسی ب من داده باشه..
اصلا گیریم من قبول کنم مثلا 100 ملیون جنس گرفتم و پولش باید بدم
تکلیف این 900 ملیون ضرر من چی میشه؟؟
ممنون ک جواب میدین

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی مدارک دارد دادخواست مطالبه مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید برعلیه دارنده چک به عنوان خیانت در امانت شکایت کنید و هر میزان مبلغی که به شخص ثالث پرداخت میکنید همراه با خسارت و ضرر وزیان از طرف قرارداد خود مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با شرایطی میتوانید شکایت خیانت در امانت را اقامه نمایید و دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید البته اگر

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما در مقابل دارنده ثالث اگر روی چک قید شده از بابت تضمین قرارداد فقط میتوانید در صورت اثبات سونیت ثالث از خود دفاع کنید ... ضمنا اگر ایشان مطالبه ضرر و زیان را بخواهند طی چک از شما کنند با توجه به متن قراردا میتوانید دفاع کنید و اثبات ضرر را بخواهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
با توجه به این ک چک امانی بوده تاریخ تزده اید در صورتیک از شماشکایت کیفری نموده میتوانید شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید تا منکر ب حبس برای شما نشود. با توجه ب مسئولیت تصامنی ظهر نویس با شما
کسی ک چک را انتقال داده با شما در پرداخت دارای مسئولیت است.