مشاوره حقوقی رایگان - حساب مشترک

سلام مادر من با مادربزرگم حساب مشترک داشته اند با حق برداشت هر یک به تنهایی. بعد از فوت مادربزرگم مادرم که نمی دانسته حساب مسدود شده باز هم برای مدتی پول واریز می کرده. بعد از چند ماه متوجه شدیم که حساب مسدود شده و مادرم نمی تواند پولی برداشت کند. حالا سوال من این است ایا سهم پنجاه درصدی مادرم از مبلغی که تا زمان فوت مادربزرگم در حساب بوده محاسبه می شود یا از مبلغی که الان در حساب است؟ به عبارتی نمی شود این مقدار پولی که بعد از فوت واریز شده کامل به مادم تعلق بگیرد؟ و سوال دیگر اینکه برای آزاد کردن نصف دیگر چه مدارکی لازم است؟ به جز گواهی فوت و حصر وراثت آیا مالیات بر ارث هم لازم است؟
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید علت واریز وجه بعد از فوت ، مشخص گردد تا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله مالیات بر ارث باید پرداخت گردد.
بنظر با توجه به واریز بعد از فوت جز ماترک محسوب نگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مبلغی که بعد از فوت واریز شده متعلق به مادرتون است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای برداشت حتما باید مالیات بر ارث اخذ شده باشد و برای سایر موارد بع بانک و نوع حساب و توافقات را مطالعه نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مالیات بر ارث هم لازم است مابقی سوالات از بانک پرسیده شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ازتاریخ فوت به بعد وجهی که به حساب مشترک آمده است در صورت بر اساس مشترک بودن متعلق به هر دو است مگر شما ثابت نماید که متعلق به مادر شما می باشد