مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه سرقفلی

بنده ارباب ملک سرقفلی مغازه پایین خونه هستم برای امرار معاش پسرم که معلولیت داره ب مغازه ای که بصورت سرقفلی واگذار شده قبلا نیاز دارم.ایا میشه قانونا حکم تخلیه گرفت با پرداخت قیمت روز مغازه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما و شما باید دادخواست تخلیه اقامه نمایید ولی شما باید قیمت روز کارشناسی سرقفلی ملک را پرداخت نمایید