مشاوره حقوقی رایگان - تکرار شکایت

سلام شخصی مدعی مالکیت یک دانگ ملک من شد کیفری از من شکایت کرد نهایتا تبرئه شدم به طرق مختلف شکایت کرده (ابطال سند ورود ثالث و غیرو) در همه ادعای وی رد شده ولی مجددا شکایت می کند چگونه می توان مانع تکرار شکایت شد ایا می توان به ماده 84 قانون مدنی استناد کرد ایا استناد به ماده 84 می تواند موجب رد در خواست وی کردد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر دعاوی مختلف باشد نمی توان به این ماده آیین دادرسی مدنی و اعتبار امر مختومه استناد کرد وفق تبصره ماده 109 آیین دادرسی مدنی شکایت واهی را مطرح نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر دعاوی قبلی از حیث منشا و موضوع یکی باشند بله اعتبار امر مختومه دارد. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر ایشان دوباره همان دعوا را با همان خواسته ، اقامه نماید شما میتوانید در جلسه اول ایراد اعتبار امر
مختومه را مطرح نمایید