مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام خسته نباشید منو همسرم 17 ساله باهم زندگی میکنیم و من دچار طلاق عاطفی شدم و اصلا هیچ علاقه ای به زندگی با همسرم ندارم ایشون واقعا مشکلات روحی شدیدی داره چندین ساله که میخوام ازشون طلاق بگیرم اما به دلیل نداشتن ساپورت خانواده و مشکلات مالی نمیتونم اینکارو بکنم چندروزه متوجه شدم که ایشون به من خیانت میکنه اما ایشون اصلا گردن نمیگیره و منو مقصر میدونه وقتی از طلاق صحبت میکنم ایشون فکر میکنن من باکسی دوستم ومنو تهدید به مرگ میکنه میگه اگه طلاق بگیری دوماه نشده با چاقو میکشمت یا یکبارم گفته تورو تیکه تیکه میکنم جنازتم نمیتونن پیدا کنن بچه‌ی من مشکل اضطراب داره با این حرفا واقعا میترسه من خانوادم تو شهرستانن اگه بخوام طلاق بگیرم عملا خونه‌ای ندارم که برم توش خونه‌ای که ما توش هستیم نصفش به نام من و نصفش به نام همسرمه حتی یکی از دلایلی که ایشون فکر میکنه من میخوام طلاق بگیرم گرفتن خونس من الان اگر برم دادگاه همه یه دلیل محکم برا طلاق میخوان اعتیاد ، دست بزن من چجوری روح داغونمو به دادگاه نشون بدم چجوری ثابت کنم که من از این آقا متنفرم چجوری ثابت کنم اصن دنیای من با دنیای این آقا فرق داره سوالی که دارم اینه که من با تهدیدای ایشون چیکار کنم واقعا میترسم کاری کنن اگر برای جرم تهدید ازشون شکایت کنم مدرک میخوان من بچه‌ام میتونه شهادت بده یا مدرک دیگه ای میخواد

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید عسروحرج شما ثابت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت نمایید و برای شکایت تهدید‌ نیز نیاز به ادله اثباتی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست طلاق را
به علت عسر و حرج اقامه نمایید و دلائل خود را در دادگاه ارائه بدهید
و بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نیاز به گفتگودارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت تهدید می توانید شکایت نمایید نسبت به اخذ حقوق مالی خود اقدام نمایید . برای طلاق باید عسر و حرج اثبات نمایید در صورت نیاز به توضیحات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با بخشیدن تمام حقوق مالی خود تنفر خود را نشان دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام فرزند نیز می تواند شهادت دهید و تمام حقوقی مالی رال می توانید دزیافت نمایید لذا پیشنهد است تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهترین راه حل برای شما طلاق توافقی است