مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل با چاقو و نشر شماره در فضای مجازی

سلام. و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز.
پرونده من درمورد مسئله فوق ذکر هست و فردی که اقدام به انجام این کار کرده زیر سن قانونی بوده و از گفتن حقیقت هم تفره میره.
این اقا اومدن در خونه بنده و با چاقو منو تحدید کردن و بعد از رفتنشون چند روز بعد شماره من رو در فضای مجازی پخش کردن تحت انواع فساد اخلاقی.
سنش حدودا 13 ساله است خواستم بدونم حکم این اقا چیه؟ ممنون و خسته نباشید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجرم هستند و مجازات برای ایشان تعیین میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از وی شکایت کنید . اگر سو نیت وی محرز شود مجازات مخصوص دارد در کانون اصلاح و تربیت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان نشر اکاذیب و مزاحمت و تهدید شکایت کنید و اگر ثابت بشه به کانون اصلاح تربیت میفرستند