مشاوره حقوقی رایگان - م. هستم شاکی دعوا. جزئیات رای دیوان رو میخوام. چه قسمتی به نفعم شده؟

در خصوص دعوای خانم ژ.م فرزند س. به طرفیت سازمان تامین اجتماعی شعبه قرچک_ شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه دایر به الزام طرفین شکایت به اصلاح مستمری بازماندگان و احتساب عناوین شغلی در مشاغل سخت و زیان آور و احتساب خدمت وظیفه به ماخذ یک و نیم برابر و اعاده حقوق تضییع شده از تاریخ استحقاق به شرح دادخواست تقدیمی با توجه به محتویات پرونده و مدافعات طرف شکایت طبق لوایح تقدیمی مبنی بر اینکه به دلیل مغایرت لیست ارسالی کارفرما با عناوین شغلی مورد ادعای کارگر و عدم پرداخت 4٪ حق بیمه سخت و زیان آور و فقدان شرایط تبصره 2 الحاقی به ماده 76 قانون تامین اجتماعی و نظر به اینکه احراز اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور برعهده سازمان بوده به دلیل عدم احراز به استناد آرا 90 مورخ 10/3/89 و 95 مورخ 17/3/89 هیئت عمومی دیوان عدالت اداری و مواد 36 و 39 و 76 قانون تامین اجتماعی بابت دعوی اصلاح حکم مستمری براساس مشاغل سخت و زیان آوردحکم به رد شکایت مطروحه صادر و اعلام می نماید درخصوص دعوی احتساب خدمت وظیفه در جبهه به ماخذ مشاغل سخت و زیان آور با توجه به مدافعات مدعیه و گواهی مدرکیه و نظر به اینکه طرف اول شکایت دفاع موثری بر رد شکایت اقامه نکرده است به استناد ماده 27 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مصوب 1391 و پصوبه ستاد کل نیروهای مسلح و رای 1546_1547 مورخ 30/10/99 هیئت عمومی دیوان عدالت اداری که سه چهارم خدمت وظیفه در جبهه جنگ به ماخذ مشاغل سخت و زیان آور محاسبه میشود حکم به ورود شکایت صادر و اعلام میگردد درخصوص طرف دوم شکایت به دلیل عدم توجه دعوی به استناد بند پ ماده 53 قانون دیوان قرار رد شکایت صادر و اعلام می شود رای صادره ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در شعب تجدید نظر دیوان می باشد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتساب خدمت نظام وظیفه شما به میزان سه چهارم آن جزء مشاغل سخت و زیان آور تلقی شده و شکایت شما تایید شده است