مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حقوق بازنشستگی در دو سال آخر

با سلام و وقت بخیر ، کل سوابق ام در تامین اجتماعی از بدو بیمه پردازی تا تا تاریخ 97/7/30 می‌باشد :
1- از بدو بیمه پردازی به عنوان مهندس مشاور در شرکت... در تهران به شعبه 1 تهران و سایر شعب از طریق چند شرکت مختلف تا تاریخ 94/12/30 به صورت تمام وقت
2- در تاریخ 951/1 از طریق شرکت ... به آذربایجان شرقی به عنوان مدیر اجرایی و پرداخت سقف حداکثر بیمه ( متعارف با شرکت مشاور قبلی در ... ) در شعبه ... بمدت 31 ماه تا
تاریخ 97/7/30
3- در تاریخ 95/2/1 مجددا در شرکت قبلی ... در تهران مشاوره غیر حضوری موردی تا تاریخ 96/5/6 داشته و آنها نیز برایم در لیست علیرغم سقف پرداخت در ... آذربایجان شرقی بیمه پرداخته که سبب تداخل همزمان پرداخت بیمه در دو شرکت ظرف آخرین دو سال زمان بازنشستگی ام گردیده است یعنی تقاضای بازنشستگی در تاریخ 97/8/1 از آذربایجان شرقی شعب ... که باعث گردیده تامین اجتماعی کلیبر مطابق ماده 34 به شرح ذیل محاسبه کند :
4- کارگاه اصلی تهران میانگین حقوق 24 ماه آخر شرکت ... از تاریخ 96/5/6 تا 94/4/31 ضربدر کل سابقه 21/778
5- کارگاه فرعی ... آذربایجان شرقی شعبه ... میانگین 24 ماه آخر شرکت مشیران از تاریخ 97/7/30 تا 95/7/1 ضربدر 31 ماه
5- حاصل جمع دو کارگاه میزان مستمری
لطفا راهنمایی فرمایید با توجه به اینکه آخرین محل کاری اینجانب در آذربایجان با سقف حداکثر پرداخت بوده و تقاضای بازنشستگی از آنجا در تاریخ 97/8/1 تمام وقت چگونه میانگین دو سال را کارگاه تهران به عنوان کارگاه اصلی در نظر گرفتند
با سپاس در خدمتم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما جنبه حقوقی ندارد وبه روابط درون سازمانی بعبارت دیگر اداری محسوب می گردد لذا از رگان مربوطه سوال شود