مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام وقت بخیر بنده بایک سالن زیبای قرارداد 8ماهه داشتم برای دستیار میکاپ لاین عروس و مبلغ ده میلیون تومان از من گرفته شد و به مدت دوماه منو به بهانه‌های از سالن اخراج کردن که مدارک موجود دارم و اینکه در قرار اد شوهر صاحب سالن بعنوان داور مرضی الطرفین قید شده که من همه جوره تلاش کردم که ایشون داوری کنه اما به نفع سالن و به ضرربنده داوری کرده لطفا راهنمای کنید چیکار کنم تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حکم داور قطعی ست فقط در مواردی می توانید درخواست بطلان آن را به دادگاه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید
و سپس باید در موعد مقرر درخواست ابطال رای داور را اقامه نمایید و یک لایحه محکم تنظیم و ارسال نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی میتوانید ابطال رای داور را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای داور ظرف بیست روز قابل اعتراض است همچنین در موارد زیر رای داور باطل است :

1 - رای صادره مخالف با قوانین موجد حق باشد.
2 - داور نسبت به مطلبی که موضوع داوری نبوده رای صادر کرده است.
3 - داور خارج ازحدود اختیار خود رای صادر نموده باشد. دراین صورت فقط آن قسمت ازرای که خارج از اختیارات داور است ابطال می گردد.
4 - رای داور پس از انقضای مدت داوری صادر و تسلیم شده باشد.
5 - رای داور با آنچه در دفتر املاک یا بین اصحاب دعوا در دفتر اسناد رسمی ثبت شده و دارای اعتبار قانونی است مخالف باشد.
6 - رای به وسیله داورانی صادرشده که مجازبه صدور رای نبوده اند.
7 - قرارداد رجوع به داوری بی اعتبار بوده باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای داوری ایراد دارد می‌توانید نسبت به ابطال آن اقدام کنید