مشاوره حقوقی رایگان - کاهش جریمه در رای دادگاه

با سلام پدر بنده به قطع درختان و ایجاد موجبات از بین رفتن انها متهم شد که در جنگل محل زندگی ما توسط مامورین منابع طبیعی دستگیر شد و مامور مورد نظر برای پدرم 8اصله درخت گزارش کردند که در مان دادنامه ذکر شده که در گزارش مامور مربوطه 6اصله درخت نوشته شده بود که 8درخت صحیح است به طور کل حکم دادگاه مبلغ دو میلیون و پانصد هزارتومان جریمه جایگزین 6ماه حبس بوده و مبلغ 28میلیون و پانصد هزار تومان جریمه برای هضت اصله درخت و غرس ده اصله نهال متناسب با منطقه با تعیین مکان اداره منابع طبیعی و مهلت تجدید نظر و اعتراض در آن 20 روز میباشد
سوال این است که به علت عجز در پرداخت جریمه و دارا بودن بیماری صرع پدر توانایی زندان رفتن ندارد حال چه کاری در این زمینه انجام دهد؟!
پ.ن:مدرک موجود در دادگاه فیلم مضبوط بوده که در آن متهم تبر به دست داد و در کنار یه اصله درخت قطع شده ایستاده است و درحال قطع کردن یا آسیب رساندن به درختی نمیباشد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مهلت تجدیدنظرخواهی دارد اعتراض کنید و تقاضای تعلیق مجازات نقدی را نمایید در صورت عدم موافقت درخواست رسیدگی به اعسار را نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به رای اعتراض کنید و تقاضای تخفیف یا تعلیق کنید. در صورت تایید رای در تجدید نظر ، سپس دادخواست اعسار و تقسیط بدهید