مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در نگهداری دام

پنجاه راس گوسفند به یه نفر داوطلب برای نگهداری از طرف یه نفر داده میشه بعد این داوطلب باید به اینا رسیدگی کنه مثلا جاشون تامین کنه واکسن ب موقع بزن
و یادداشت کنه چه تاریخی زده اسم واکسن چیه ووووو ...
طبق چه بندی تفصره ای در تفاهم نامه شون که این آقا پاسخگو باشد به صاحب دام ها هر اتفاقی برای دام افتاد .
تفاهم نامشون بین شون چی بنویسن
رسیدگی این داوطلب در زمینه بیمه های مختلف از چه بیمه های می‌تونه استفاده کنه برای دام ها . مثل بیمه برای خسارت های سیل و صاعقه و سرقت.

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیاز به گفتگودارداز طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نمونه قرارداد در سامانه قابل جستجو می باشد