مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

ایا بنیاد شهید زمینهای تصرفی در ده... رباط کریم دارند و نحوه خرید و فروش ان چگونه است ؟ زمینی دارم 1000متری در شهرک صنعتی . میخوام بفروشم. بنیاد پول میخواد تا اجازه صادر کند برای فروش زمینم. پول زیادی هست و در حال حاصر ندارم . باید اول بفروشم بعدا پول موسسه کوثر که در کرج میباشد را بدهم . این موضوع برای من مشکل ساز شده . و بسیار نیازمندم که زمینم را بفروشم .لطفا مرا راهنمایی کنید چه کنم ؟ مستاصلم . ممنونم .
در ضمن مبلغ در خواستی بنیاد 430 میلیون تومن میباشد. من الان از کجا بیارم ؟ اول زمینمو بفروشم . بعد از من بگیرن. چی کار کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونید درخواست این مورد را ارایه کنید