مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دهیار

با سلام بنده تو روستایی زندگی میکنم که حدود200خانواره دهیار من که 32سال سنمه کلا دهیار بوده و کسی هم راضی نیست.چون توسط شورا انتخاب میشه. نکته اینه که چرا یه دهیار 40یا 50سال باید دهیار باشه بر چه اساسی؟بعد اینکه اقا اصلا شفاف نیست و دستش با شورای دوم تو یه کاسه هست؟الان هم از این شورا و دهیار شکایت دارم باید چیکار کرد...هیچ خدماتی ندارن و و به امور مردم رسیدگی نمیکنن ... کار غیر قانونی برای خودشون قانونیه اما به مردم میرسن همه چیو الک میکنن تا به قانون برسن....ممنون میشم راهنمایی فرمایید؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان محاسبات کشور پیگیری حقوقی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طریقه بخشداری و فرمانداری می توانید موضوع را پیگیری کنید