مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام پدر بنده به علت یک‌ جرمی به 6 ماه زندان‌ 74 ضربه شلاق و 17 میلیون تومن محکوم‌ میشود جریمه را پرداخت کردیم و ضربه شلاق را هم انجام شد پدر بنده با سند پدربزرگم‌ برای دو روز مرخصی میگیرد پدرم‌ به دلیل بیماری دیگر به زندان نمیرود الان پدربزرگم‌ میگوید باید‌ برود زندان‌ و ... میخواستم‌ بپرسم‌ میشود هزینه زندان‌ را پرداخت کرد؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که خودش را معرفی ننمایدوثیقه به نفع دولت ضبط میگردد