مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عقد موقت با قرار تبدیل به عقد دائم

سلام . با خانمی که چند سال پیش طلاق گرفتن صیغه محرمیت بوده ایم و هستیم
حال پی بردم که در زمان صیغه ما ، با میل خود و وقاحت تمام به من خیانت می کردند و پشیمان هم نیستند.
شدیدن با احساسات من بازی شده چون در تمام این چند سال واقعا عاشقش بودم و فکر می کرد او حتی از من عاشق تر است با این اوصاف حتی نگران سلامتی خود نیز هستم که به مرض خاص واگیرداری دچار نشده باشم چون وقاحت این زن نشون میده و البته شواهدی هم هست که فقط یک نفر نبوده.
مدارک خیانت کاملا موجود است
پنج ساعت ویس از پسره که چها کردیمو چها
چت خانمه با پسره که اعتراف دارد به عمل
و احتمالا پرینت شماره چون نمی دونم سه ماهه که گذشته.
آیا این مدارک می تونن مدرک محکمه پسند باشن برای اثبات خیانت؟
سوال دومم اینکه
چون صیغه رو ثبت نکردیم ، آیا راهی وجود دارد برای اثبات صیغه؟ و بعد شکایت؟
احتمالا قسم دروغ خواهند خورد ولی ویدیو و عکس های زیادی از خلوت کردن باهم داریم یا مسافرت مشهد چند روزه ، آیا این مدارک می تواند صیغه محرمیت را اثبات کند ؟ البته در پیام واتس آپ نیز ایشان اقرار به این کرده اند که همسر من هستند(مثلا با این عنوان : خب مرد باش بهشون بگو زنمه) ، یا از واژه همسر استفاده کرده اند و همینطور در مورد روابطمان صحبتهای زیادی کردیم آیا در صورت دروغگویی ایشان می توان از این پیام به عنوان مدرک استفاده کرد؟
کلا می خوام ببینم با این مدارک صیغه محرمیت و همینطور خیانت را میشه اثبات کرد یا نه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید صیغه خود را به نحوی اثبات نمایید یا سند یا شهادت شهود ودرخصوص اثبات رابطه نامشروع زن در هنگام بودن در صیغه محرمیت باید با ادله قوی باشد ویس وچت و...بعنوان اماره قابل استناد هستند...