مشاوره حقوقی رایگان - آیا قدمت دست خط به عنوان رسید باامضای رسیددهنده قابل تشخیص است

سال92ازیک کارگر رسید مطالبات ایشان رابعدازپرداخت باگرفتن امضای خودش درپایان 5خطبسته گرفتم. اکنون این کارگر علیه بنده شکایت کردند که سفید امضا و جعل سند عادی شده و به دادسرا شکایت برده اند. با چه روش علمی تر از کارشناسان خط می‌توان همزمانی رسید و امضا را ثابت کرد. سپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کارشناس خط می تواند سفید امضا بودن را تشخیص دهد البته برای کارفرما جای دفاع وجود دارد