مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مواد مخدر

با سلام
برادر من رو با 303 گرم مواد هرویین و 5 عدد پایپ گرفتن تو پارکینگ خونش مواد مال خودش نیست تو پرونده هم نوشته نگهدارنده.سابقه نداره و اینکه قیم خواهر 14 ساله است.با وثیقه 1 میلیاردی قراره آزاد بشه سوالم اینه راهی هست نجاتش بدیم چند سال زندان داره و اینکه زندان رو میشه با پول خرید؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر قاضی دارد قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات زندان ، خریدنی نیست
حتما وکیل بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست تخفیف و آزادی مشروط بعد از یک سوم از زندان تعلیق بسته به نظر قاضی...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی به نظر قاضی دارد قابل پیش بینی نیست

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام امکان تبدیل و تخفیف مجازات است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

طبق ماده 8 قانون مبارزه با مواد مخدر مجازات بیش از سی گرم هروئین، اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم است
تبصره 1 ـ هر گاه محرز شود مرتکب جرم موضوع بند (6) این ماده برای بار اول مرتکب این جرم شده و موفق به توزیع یا فروش آن هم نشده در صورتی که میزان مواد بیش از یکصد گرم نباشد با جمع شروط مذکور یا عدم احراز قصد توزیع یا فروش در داخل کشور با توجه به کیفیت و مسیر حمل، دادگاه به حبس ابد و مصادره اموال ناشی از همان جرم، حکم خواهد داد.
ماده 45 (الحاقی 1396/07/12) - مرتکبان جرائمی که در این قانون دارای مجازات اعدام یا حبس ابد هستند در صورت احراز یکی از شرایط ذیل در حکم مفسد فی‌الارض می‌باشند و به مجازات اعدام و ضبط اموال ناشی از مواد مخدر یا روان‌گردان محکوم و در غیر این صورت حسب مورد «مشمولین به اعدام» به حبس درجه یک تا سی سال و جزای نقدی درجه یک تا دو برابر حداقل آن و «مشمولین به حبس ابد» به حبس و جزای نقدی درجه دو و در هر دو مورد به ضبط اموال ناشی از جرائم مواد مخدر و روان‌گردان محکوم می‌شوند:

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عفو رهبری و تخفیف از اعدام به 15 سال حبس

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل خریداری نیست ولی امکان تخفیف و یا تعلیق حبس وجود دارد . اگر ابهامی در خصوص نحوه دفاعیات دارید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تخفیف وتبدیل و تعلیق مجازات با دادگاه رسیدگی‌کننده است ودر صورتیکه سابقه کیفری نداشته باشد و اولین بار اقدام برای انجام شده است تخفیف مجازات برخوردار خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام
امکان تبدیل حبس به جزای نقدی و نهادهای تخفیفی وجود دارد