مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وضعیت فاصله خدمتی برای متعهدین خدمت به سازمان آموزش و پرورش

سلام و وقت بخیر , من در بهمن 66 از دانشگاه الزهرا تهران و در رشته دبیری فیزیک این دانشگاه فارغ التحصیل شدم, و دربهمن 65 با سند ثبتی به آ پ تعهد خدمت دارم ولی پس از پایان تحصیلات لیسانس آموزش و پرورش استان خوزستان بدون داشتن مشکل گزینشی 4سال بنده را بصورت حق التدریس جذب و به بهانه نداشتن ردیف استخدامی مهر 71 در یک بخش دورافتاده جذب و بدون در نظر گرفتن 4 سال دانشگاه حکم آزمایشی و پس از دو سال حکم قطعی صادر نمودند.پس از چند سال با ارائه مدرک تعهد خدمتم به اداره آموزش محل خدمت حکمها را اصلا نمودند .
حال با داشتن مدرک کارشناسی ارشد و پس از 35 سال و 8 ماه خدمت در مناطق محروم صندوق بازنشستگی فاصله خدمتی و سابقه ایام حق التدریسم را قبول ندارندو اظهار نمودند چون فارغ التحصیلی شما قبل از قانون متعهدین خدمت سال 69 بوده فاصله خدمتی محاسبه نمی شود و ایام حق التدریس بنده را نیز با وجود پرداخت حق بیمه این ایام بدلیل داشتن تعهد خدمت نمی پذیرند .
الان 5 ماه کامل از بازنشستگی من گذشته و حکم باز نشستگی ام هنوز صار نشده لطفا برای حل این مشکل از وکلای محترم تقاضامندم مرا راهنمایی بفرمایند.سپاسگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را طرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.سوال شما جنبه حقوقی ندارد بلکه اداری است لذا از ارگان مربوطه سوال شود