مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی 477

سلام وکلای محترم رای دیوان عالی امد همسرم ب ناحق شهود برده این اعتیاد داره چون خارج مهلت بود رد کرده میخام اعاده دادرسی ماده 477 بدم ک بره ریس کل استان تو سیستم ثبت نمیشه باید چیکار کرد ب دفتر خدمات قضایی رفتم هرکاری میکنه ثبت نمیشه دو روز دیگ مهلت دارم لطفا راهنمایی کنید مدارک چور کردم میخاد بفرسته ثبت نمیشه. روزهای تعطیل هم شهادت فردا فاطمه زهرا هست مهلت دادگاه حساب میشه یا نه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از دفاتر خدمات پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تعطیلات می توانید اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متقاضی باید حضورا به دادگستری کل مراجعه کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ماده 477 از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمی گردد که از طریق رئیس کل دادگستری استان دفتر نظارت پیگیری ماده 477 را ثبت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به دادگستری استان مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. روز اخر اگر تطیلی باشد روز بعدش حسابش است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعاده دادرسی ماده 477 مقید به مهلت نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست اینگونه ثبت نمیشود.باید از طریق رییس کل دادگستری استان واحد نظارت پیگیری ماده 477 را حضوری ثبت کنید.اگر اخرین روز مهلت شما تعطیل باشد، فردای ان روز اخرین روز محاسبه میشود. در صورت ابهام، از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید