مشاوره حقوقی رایگان - حضانت بچه ها به دستور قاضی

با سلام من زندانی هستم و15سال و یک ماه حبس داشتم که با استفاده ازماده38و442 حبسم به6سال و4ماه شد زنم درخواست طلاق داده و حق وحقوق و مهریه اش را بخشیده و خواستار حضانت بچه هامون شده است من نیز یک بار از زندان به دادگاه رفتم که قاضی درباره حضانت حرفی نزد و فقط گفت خانم شما از تمام حقوقش میگذره و طلاق میخواد که گفتم طلاق نمیدم گفت داور انتخاب کنید که من بعداز یک هفته به مرخصی آمدم وبعد2روز بهم زنگ زد و گفت از اتاق داوری تماس میگیره فردا رفتم دیدم زنم چند چیز روی برگه نوشته بوده اشاره کرده بود 15سال و یک ماه حبس دارم اعتیاد دارم داری 2فرزند هستیم با اون زندگی میکنن درخواست طلاق حضانت بچه ها را کرده بود ومن هم در جواب گفتم 18ماه است پاکم 6سال و4ماه حبس دارم طلاق نمیدم حضانت بچه ها را هم نمیدم که 3روز پیش از سامانه ثنابرلم پیام امددیدم ابلاغیه بود که حکم طلاق داده بود که نوشته بود و اجازه امضا بجای من رفتن به دفتر طلاق 20روز هم برا اعتراض بود که حضانت بچه ها که یک پسر13ساله و یک دختر 5ساله هستن را به زنم داده بود وبعد از آزادی من از زندان حق ملاقات برای جمعه ها 10ساعت بود گفته بود زنم همه حقوقش را بخشیده حالا باتوجه به اینکه من بار دوم مرخصیم هست وبه زندان نیمه باز انتقال شدم که از صبح تا ساعت 2اونجام بعدش از هستم دس فروشی میکنم زنم 2باسابقه خودکشی داره حدود13سال پیش یک بار قرص خورد که بردمش بیمارستان وشستوشو دادن معدش را اوردمش خانه وبار دیگه که بخاطر افسردگی بردمش پیش دکتر اعصاب و روان داروهای که براش نوشته بود را شب که من حمام بودم خورده بود که متوجه شدیم بردمش دکتر 24ساعت بستری بود مرخص شد چندبار هم نوبت گرفتم برا دکتر اعصاب و روان نمی امد ولی خودش به مشاوره میرفت برای افسردکیش الان میتونم هم برا اینکه به این زودی حکم داده قاضی وهم این خودکشیها هم جلو طلاق وهم حضانت را ازش بگیرم اگر هر راهی داره کمک کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند بررسی و گفتگو می باشد لطفا تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتدا وضعیت خودتان باید روشن گردد دادگاه بنابر مصلحت اطفال تصمیم گیری می نماید حضانت فرزند تا 7 سال با مادر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید بیماری روحی وی را با مدارک اثبات کنید البته به پزشکی قانونی هم ارجاع میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر صدور حکم طلاق صحیح و
قانونی بوده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مهلتهای تجدیدنظرخواهی وفرجامخواهی دیوان عالی کشور را دارید میتوانید همین توضیحات را در دادگاه اعلام احتمال تجدیدنظر از رای صادر وجود خواهد داشت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است