مشاوره حقوقی رایگان - چگونه امور اراضی را الزام به اجرای قانون رای وحدت رویه دیوان نمایم

سلام وقتتون بخیر ممنون از راهنمایی هایی که دارین من دارای زمین کشاورزی بنام خودم ولی خارج ازروستاهستم قصدبازگشت بروستابرای فعالیت بروی باغ وچاه آب وزمینهای کشاورزی متعلق بخودم رادارم وبایستی خانه بسازم دیوان عالی قوه قضاییه طی رای وحدت رویه به استانها اعلام نموده کشاورز برای استفاده شخصی تا500متر میتواندبرای یکبارساخت وسازکند ولی تقاضایی که فروردین1400 به جهاد کشاورزی اداره اموراراضی دادم کتباجوابمو ندادن فقط شفاهی میگویند که نمیتونم بسازم واین قانون قبلا بوده الان نیست تونقشه گوگل مپ هم زمین من توی دایره قرمز بافت قرارداره ولی بنیاد مسکن میگه نه وزمینم ازیک طرف فقط 6 متر بابخش میکونی وازطرف دیگر50مترفاصله دارد لطفا راهنمایی بفرماییدچکارکنم که اموراراضی مانع کارم نشود . خداخیرتون بده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در زمینهای کشاورزی اجازه برای ساخت و ساز داده نمیشود مگر اینکه از جهاد مجوز بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ساخت ساختمان
وجود نخواهد داشت . و جرم تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشود و مجازات خواهد داشت مگر ... تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برای ساخت و ساز باید از جهاد مجوز بگیرید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام شما بسازید اگر مانع شدن شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خارج از محدوده شهرها و شهرک‌ها و روستاهای بدون طرح هادی، کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، مستقر در سازمان جهاد کشاورزی است مکلف به پاسخگویی شما خواهد بود در صورت عدم تشکیل کمیسیون می‌تواند از طریق دیوان عدالت اداری الزام اداره جهاد کشاورزی شهرستان و همچنین استان را به تشکیل کمیسیون تبصره یک ماده یک جهت تغییر کاربری با ارائه اسناد و مدارک اقدام نمایید