مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب قبل از جلسه شورای حل اختلاف

با سلام.ببخشید من ی ماه پیش از ی سایتی خرید انجام دادم که برای خرید از پشتیبان سایت موجودی را پرسیدم بعد از اعلام موجودی از واتساپ پول را به حساب صاحب امتیاز سایت که شخصی غیر از پشتیبان بود ریختم.چون کالا را برام دیر فرستاد مجبور شدم پلیس فتا شکایت کنم پلیس فتا حسابش را مسدود کرد فردای شکایت جنس دستم رسید و من شکایتم پس گرفتم ولی حسابش هنوز از مسدودی خارج نشده.حالا پشتیبان سایت شکایت کرده من پول جنس خریداری شده را پرداخت نکردم در صورتی که من پول را بنام شماره حساب اعلامی که متعلق به صاحب سایت بود ریختم.میخاستم بدونم آیا قبل از جلسه شورا اون میتونه حسابای من را مسدود کنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و گفتگو خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با ارائه پرینت حساب بانکی خود اثبات نمایید که پول کالا را واریز کرده اید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرینت واریز را جهت دفاع ارائه دهید با سپردن خسارت احتمالی امکان دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت مسدودی می بایست با مستندات دفاع لازم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرار تامین خواسته صادر شود بله

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام بله در صورت تقاضا می تواند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید دستور قضایی داشته باشند