مشاوره حقوقی رایگان - فرار به خارج کشور

سلام من دختر 22 ساله باکره هستم و با پسری 23 ساله ایرانی در کشور دیگه حدود 3 ساله در ارتباط هستم میخواستم بدونم با فرار من به خارج از کشور و اطلاع داشتن پدرم از اسم و فامیل این شخص ممکنه شکایت و برای ایران اومدنش مشکلی پیش بیاد و به دردسر بیوفته

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما ، اما چرا علنی به پدر نمی گویید تارسما با آن شخص ازدواج کنید؟ واگر پدر مخالفت کرد به دادگاه خانواده شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید