مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استعلاجی لازک چشم

سلام برای عمل لازک چند روز مرخصی شامل میشه چه بخشنامه داره و آیا شامل میشه بخشنامه رو کجا میتونم ببینم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

به مقررات اداره خود مراجعه و مطالعه کنید ولی این عمل از نظر پزشکی نیاز انچنان ب مرخصی نخواهد داشت. حد اکثر سه روز تا یک هفته ب جهت فعالیت کمتر چشم با سیستم

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما اصلا جنبه حقوقی ندارد لذا از ارگان مربوطه سوال شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از پزشکی که شما را عمل می کند بپرسید چند روز نیاز به استراحت دارید به همان میزان مرخصی استعلاجی بگیرید