مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام من با خانمی اتباع افغانی ازدواج کردم و چون خانم هیچگونه مدارکی ندارد ازدواج ما نیز جایی ثبت نشده حال ما صاحب یک پسر شده ایم که هفته ی آینده بدنیا می آید میخواستم بدانم که من برای گرفتن شناسنامه برای فرزندم باید چکاری انجام دهم باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اثبات رابطه زوجیت واثبات نسب ونهایتا اخذ شناسنامه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما با ارائه برگ ازدواج خود به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید یا

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام عدم ثبت ازدواج برای زوج جرم ااست جهت جلوگبری از هر گونه مشکل بهتر است بچزارت امور خارجه یا واحد مربوط ب اتباع مراجعه و هر چ زودتر ازدواج خود را ثبت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ثبت ازدواج از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره ثبت احوال باید پیگیری کنید و برای بچه سند ولادت بگیرید اگر اقدام نکنید مجرم تلقی میشوید