مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پیمانکار و کارفرما

سلام من پیمانکار کاشی کار هستم و با کارفرما قرارداد بستم و در قرارداد ذکر کردیم که با توجه به پیشرفت فیزیکی کارو هر قسمت که تمام شد پول آن مرحله رابدهد و 20درصد پول و نگهداره الان ما تقریبا 30میلیون کار کردیم و 12میلیون و نگه داشته و به ما نمیدهد و کار را هم برای ما حاضر نمیکند و قسمت زیادی از کار مانده ولی در قرارداد نوشته که هر چند روز که بیکار بودین به تعداد روزها افزوده میشود و در قسمت موارد فسخ قرارداد نوشته که درصورت عدم اجرا تمام یا قسمتی از موارد قرارداد در موعد پیش بینی شده الان سوال من این است ما میتوانیم یک طرفه قرارداد را فسخ کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
اگر در قرارداد حق فسخ پیش بینی شده باشد می توانید

محمدجواد قنبریها

جناب آقای محمدجواد قنبریها :

با سلام و عرض ادب
در مورد موضوع مطروحه طبق قراردادی که فرمودین کارفرما موظف است که همان میزان 20 درصد و نگهداره و مابقی حق الزحمه شما رو پرداخت کندو در حال حاضر شما قانونا می توانید علیه ایشون دادخواست مطالبه وجه طبق قرارداد رو طرح کنید و همچنین باید بررسی کنید که آیا مورد فسخ در مورد عدم انجام تعهد برای هر دو طرف قرارداد ذکر شده یا صرفا مربوط به کارفرما می باشد ؟ لازم است که اصل قرارداد شما مطالعه شود تا اطلاعات بهتری برای راهنمایی شما داشته باشیم.در صورت تمایل با شماره های ما در تماس باشید.
شماره تماس:02633118

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای فسخ قرارداد ، بستگی به مفاد قرارداد و شروط قراردادی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فسخ بسته به مفاد قرارداد دارد دادخواست مطالبه ثمن قراردادی امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصلا فسخ یکطرفه است و شما میتوانید برای فسخ اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل قابل بررسی می‌باشد