مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن آدرس وراث برای فرستادن ابلاغیه

سلام.بنده درخواست سهم ارث کردم ولی ادرس سه تا از خواهرهایم را بلد نیستم و ثبت ثنا هم ندارند و هیچکس ادرسی ازشون نداره و خودشون هم ادرس نمیدم چون کل زمینهای پدری من دست آنهاست و به ضررشونه که تقسیم بشه.دادگاه هم اخطار داده که اگر ادرس درست ندی پرونده بسته میشه و پول دادرسی که ریختی از بین میره.فقط از خواهرهایم شماره تلفن دارم.چکار کنم من؟؟؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مجهوال المکان اعلام نمایید تا اگهی شدد هر چند بهتر است نشانی منزل یا محل کارشان را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادرسی تمام نمی شود الان زمینها کجاست مدارک چه دارید ? سوالتان کلی است تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام آنها را مجهول المکان اعلام کنید تا نشر آگهی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارسال دادخواست باید حتما آدرس به دادگاه ارائه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجهول المکان اعلام کنید تا از طریق روزنامه ابلاغ شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا از طریق اقوام آدرس را بدست آورید یا مجهول المکان بزنید آگهی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید آنها را مجهول المکان معرفی کنید تا از طریق نشر آگهی ابلاغ ها صورت بگیرد