مشاوره حقوقی رایگان - امضای شاهد در قولنامه عادی

سلام چندوقت پیش یه قولنامه با یه نفر نوشتیم که امضا و اثر انگشت زدیم و باخط خودش زیر قولنامه هم نوشت مبلغ قولنامه رو دریافت کرده شاهد ها امضا نکردن بعد از چند وقت بردیم دادیم شاهدا زیر قولنامه رو امضا کردن حالا طرف معامله ادعای جعل کرده نسبت به قولنامه الان بره کارشناسی امضای شاهدا همزمان با طرفین قولنامه نیست مشکل به وجود میاد؟حدود یک ماه فاصله داره امضای طرفین با شهود

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

صرف دیدتتر بودن امصای شهود از مصادیق جعل نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.