مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

زن دوم ازمن شکایت کرده برای ثبت ازدواج متوجه شدم برگه که عاقد به نداده درون آن دست برده شده کیفری دنبال فرستاد و به آنها گفتم درون برگه دست برده شده ابلاغیه فرستاده شد من دیگه به این زن اعتماد ندارم خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.