مشاوره حقوقی رایگان - متهم به نزول

سلام .به خاطر وضیعت بد اقتصادی کارم تعطیل شد چون بیکار ماندم یکی از دوستانم که در کار فلز برنج بود بهم پیشنهاد سرمایه گذاری دوارتقاع کارگاهش را داد من هم قبول کردم وهشتصد میلیون تومن پول در مقابل سفته باضامن معتبر بهش دادم بعد از مدتی مبلغ 300 ملیون از اصل پول به همراه سود خرید فروش بهم برگرداند من هم 300 ملیون از سفته ها را برگرداندم ولی 500 ملیون را نه میدهد ونه از سود کارگاه خبری هست وقتی پیگیر شدم تهدید کرد اگه شکایت کنی میگویم بهم نزول داده به نظرتون شکایت کنم قاضی حرف اونو باور میکنه خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام شرایط اثبات و شکایت از نزول خوار از لحاظ قانونی کمی پیشیده به نظر می رسد، برای اثبات ربا می توانید از مدارک کتبی، شهادت گواهان و شهادت افرادی که از قضیه اطلاع دارند استفاده کنید بهتر جهت پیگیری پرونده و استفاده از راهکارهای حقوقی با بنده تماس بگیرید در خدمت هستم

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر معامله اثبات شود ربوی بوده هردو به مجازات گرفتار می شوید