مشاوره حقوقی رایگان - پاداش سنوات پایان خدمت

سلام علیکم
احتراما ضمن تشکر از مشاورین محترم به استحضار می رساند موضوع دریافت پاداش سنوات بدو استخدام در اداره مالیاتی را در دیوان طرح کردم و هم از اداره مالیاتی و هم تامین اجتماعی ولی متاسفانه اظهارات دیوان قانونی نیست چرا که کارمند رسمی که در یک دستگاه کار میکند پرداخت سنوات منوط به قطع رابطه مستخدم با دستگاه است موضوعی که دیوان تاکید روی زمان بازنشستگی و از کار افتادگی دارد و استعفاء مستخدم چون که قانون مسکوت بوده حق را به مستخدم نمی دهد .از مشاورین محترم می خواهم در خصوص تبصره یک ماده یک قانون پرداخت پاداش پایان خدمت کارکنان "در صورتی که مستخدم کمتر از سی سال خدمت دارد پاداش به نسبت سنوات خدمت پرداخت میشود " قانون برای چه کارکنانی در نظر گرفته است . مگر استعفاء قطع رابطه کاری با دستگاه نیست . اظهار نظر بفرمایید با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به موجب ماده 66 قانون استخدام کشوری، با تحقق انصراف از کار یا استعفای کارمندان رسمی دولت، وجوهی که مستخدم، بابت کسور بازنشستگی پرداخت کرده است، به وی مسترد خواهد شد.وحق دریافت سنوات وپاداش ننواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سنوات پایان خدمت کارمند باید پرداخت بشود مگر در صورت اخراج کارمند و سنوات ، با شرایطی پرداخت نخواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سنوات پایان خدمت کارمند باید پرداخت بشود