مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی پدر شوهر به عروس

سلام شوهر بنده معلول میباشد و پدرش بازنشته آموزش پروش بودند که فوت شده گفتند حقوق بازنشستگی و بیمه تکمیلی پدر شوهرم به شوهرم تعلق میگیره میخواستم ببینم 1-ایا بیمه درمانی و تکمیلی به من (عروس)تعلق میگیره؟؟ و اگر خدای نکرده اتفاقی برای شوهرم بیافته و در قید حیات نباشه حقوق پدر شوهرم به بنده (عروس )تعلق میگیرد یا نه حقوق قطع میشه ؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر به شوهرتان تعلق گرفت به شما هم تعلق خواهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شوهرتون تعلق می گیرد ولی بعد از فوت شوهرتون به شما تعلق نمی گیرد.