مشاوره حقوقی رایگان - تغیر سند ازدواج

سلام پدرم موقع عقد تو سند ازدواجمون برای مهریه ضامن نوشته و فامیلای داماد هم ضامن شدن و امضا کردن الان میخوایم اینو پاک کنیم و دیگه ضامن نمیخوایم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه و زوجه اقرار نامه ای مبنی بر رفع مسئولیت ضامنین از پرداخت مهریه مندرج در سند نکاحیه را اقرار و ارائه نماید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام به دفترخانه تنظیم سند مراجعه نمایید و ذمه ضامن را بری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفتر ثبت سند ازدواج خود مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید به دفتر خانه ازدواج مراجعه نمایید و با موافقت زوجه ، درخواست بدهید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفترخانه ازدواج مربوطه یا یکی هر دفاتر اسناد رسمی مراجعه کرده و زوجه اعلام کند ذمه ی ضامن را از مسئولیت ابراء میکند