مشاوره حقوقی رایگان - خود سرپرستی

سلام میخواستم بدونم من وهمسرش از هم جدا شدیم وهر دو در یک اداره شاغل هستیم وپسر هم پیش منه که 15 سالشه امروز متوجه شدم که اومده واحد حقوقی اداره ودنبال خود سرپرستی بوده میخواستم بدونم برای چی و اصلا خود سرپرستی چی هست که مادر پسرم دنبالش هست .ممنون .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یه سری امتیازاتی هست که سرپرستان خانوار دارند مثل ثبت نام در مسکن ملی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قبل از طلاق تحت سرپرستی شما بوده وحالا خودسرپرست میشودکه شامل مزایای بیمه و...است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالا برای امتیازات قانونی سرپرست خانوار بودن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شاید برای ثبت نام و گرفتن مسکن ملی باشد یا

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زوجه ای که جدا شده است شخصا سرپرستی خود را خواهد داشت به همین علت خود سرپریت مینماند