مشاوره حقوقی رایگان - فهمیدن اینکه شوهر من زن دوم دارد یا نه ممنون

باسلام خسته نباشید من به همراه شوهرم کار کردیم سختی کشیدیم هرچه درآوردیم زدیم به اسم شوهرم تو یک خونه 8متری زندگی می‌کنیم باسختی حالا که همه چیز داریم من به شوهرم گفتم یک خونه بزرگتر بخریم گفت نمیشه چون من یک زن یواشکی گرفته ام از اون بچه دارم وبه بچه هام قسم خورد وقتی دید من گریه میکنم منکرش شد ولی از رفتارها معلومه که راست گفته چون قبلا هم به خونه کم می آمد و من می گفتم چرا دیر می آیی کتکم میزد و من چیزی نمیگفتم حتی از زدنم فیلم دارم می خواستم بدانم که از کجا بفهم که زن دیگه ای نداره بدون شکایت چون اگه زن دیگه ای نداشته باشه من بخاطر بچه هایم این زندگی 8 متری راتحمل میکنم تابمیرم خواهش میکنم کمکم کنید تا حقیقت و بفهمم تشکر از لطف ومحبت شما بزرگواران ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر و راهنمایی شما مستلزم گفتگو است اگر مدارکی دارید که در اثبات کمک میکند از طریق پنل کاربری ارسال و سپس درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند بررسی و گفتگو ست تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

امکان پذیر نیست مممکن است ازدواج موقت و ثبت نشده باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ازدواج ثبت شده باشد با استعلام از دفترخانه می توان به جواب رسید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

امکان پذیر نیست. مگر اینکه دادخواست طلاق به علت ازدواج مجدد بدهید که اگر ازدواج دومش رسمی ثبت شده باشد در استعلام ثبت احوال مشخص میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه اگر غیر رسمی باشد امکان بررسی نیست