مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام خدمت وکلای محترم
یک قطعه زمین 800 متری کشاورزی که بنچاق ثبتی در دفتر اسناد بنام پدرم هست را پدرم قبل از فوت 600 متر آن را با قباله عادی به مادرم داده ودر آن قید کرده بجز چاه آب که در 200 متر مابقی قرار دارد مادرم قبل از فوت 200 متر بقیه که چاه آب درآن هست را باقولنامه عادی به پسر عمویم فروخته ودوفرزند هم به عنوان شاهد امضا کرده اند ولی کل این زمین هنوز دردفتر اسناد بنام پدرم هست وچون هردوفوت شده اند الآن متقلق به همه وارث که سه خواهر و چهار برادر هستیم میباشد از وکلای محترم سوآلم این است که 600 متر که متعلق به همه وارث هست تکلیف این 200 متر چیست آیا مادرم از نظر قانونی حق فروش سهم بقیه را داشته یا خیر ؟
سپاسگذارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حق فروش نداشته میتوانید ابطال مبایعنامه را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مادر شما 600 متری که پدرتان به نام وی مبایعه نامه تنظیم نموده است فروخته و در 200 متر نیز سهیم خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا مادر شما مال غیر را فروخته است و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی و اظهارنظر دقیقی بتوان کرد از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید و . تماس بگیرید