مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای پارک دوچرخه یا موتور میتوان از مشاعات استفاده کرد ؟

دوچرخه فرزندم را در مشاعات ساختمان در فضای زیر پله ها و به نرده ها قفل زنجیر نموده ام . البته به گونه ای که مزاحم رفت و آمد کسی نمیباشد یکی از همسایه ها معترض است البته بنده پارکینگ دارم ولی امکان بستن دوچرخه در پارکینگ وجود ندارد . چه باید کرد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی نباشد و مخالفتی نباشد مشکلی نیست