مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن ملک بعد از خرید

با سلام در سال 68 پدرم در ازای گرفتن پروانه چاه آبیاری در ملکی که قناتش رو به خشک شدن بود با قراردادی که فرمانده پاسگاه محل هم امضاء مالکین و قرارداد رو در حضور همه تائید و مهر کرده قرار شده بعد از گرفتن پروانه چاه توسط پدرم که بعنوان نماینده هم بهش وکالت داده بودند قرار شده ملک از 96 سهم آب به 104 سهم تبدیل شود و 8 سهم آب به پدرم واگذار کنند بعد از پایان کار مالکین به تعهد و بیع خود عمل نکردند آیا بعد از 28 سال با در دست داشتن قرارداد میتوانم حقم را بگیرم لازم به ذکر است پدرم 9ساله فوت کرده و حدود 20 سهم آب ملک مذکور معامله شده است. با کمال تشکر از وکلای محترم .

پاسخ ها :

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

بلی با الرام به ایفا ی تعهدنماید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید در صورتی که تا الان اقدامی انجام نداده اید و حکمی در این خصوص صادر نشده است.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید با بنده ویا همکاران محترم جهت مشاوره و سایر امور مرتبط تماس حاصل دارید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

میتوانید درخواست تنفیذ قرارداد مربوطه والزام به ایفای تعهد مبنی بر واگذاری سهام به طرفیت خواندگان محترم داشته باشید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل را ارایه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم