مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

سلام. دایی ام برای گرفتن سند زراعی که ارثیه مادرم بر عهده وی است از او درخواست رضایت نامه دستی کرده و وی هم داده به شرطی که در کاغذ دیگری گفته شده که باید دایی ام تمام حق و ارثیه مادرم را از روستا تماما بدهد و در کاغذی که به دایی ام داده شد به کاغذ بین خود اشاره شده و در صورت اجرای آن شرایط در کاغذ دوم رضایت نامه اعتبار دارد بنظرتون این نوشته ها درست است دایی ام دیگر نمی تواند بعدا سرمادرم کلاه بگذارد و حقوق وی را ندهد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است جهت مشاوره و توضیحات با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا بله معتبر است به شرطی که خیلی دقیق و قانونی و با تمام جزئیات تنظیم شده باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به نظر درست می باشد ولی حواستان باشد که درمتن چه چیزی نوشته می شود ومادرتون چه برگه ای را امضامی نماید،درصورت نیاز به راهنمایی کاملترازطریق دادراه تماس بگیرید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام سوال واضح نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله ظاهرا درست تنظیم شده ولی برای اظهار نظر دقیق باید تماس بگیرید و از طریق پنل ارسال مدارک تصویر آن را بفرستید تا بررسی گردد و جواب قطعی و دقیقتر بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توصیفات در سوال معتبر می باشد مدارک نیاز به بررسی دارد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

مشکل قانونی نیست ولی مدارک شما می بایست بررسی شود و دیده شود پیشنهاد میشود به یک وکیل مراجعه کنین