مشاوره حقوقی رایگان - گودبرداری زمین و ریزش زمین مجاور

سلام و خسته نباشید حدودا چندین سال پیش دو زمین به شکل کوه پایه ای که در مجاورت یک دیگر بودند و یکی حالت تپه و دره داشت که تصحیح خاک شد و تا عرض یک الی دو متر و به صورت شیب دار در طول زمین گودبرداری شده برای زمین مجاور خلاصی گذاشته شد و به همان شکل باقی ماند بعد از چند ماه به واسطه آب های بارندگی و آب های فصلی زمینی که حالا در بلندی وجود داشت و آب فاضلاب آن توسط مالک کنترل نشده بود موجب سست شدن خاک و ریزش به اصطلاح حریمی که برای زمین مجاور در نظر گرفته شده بود و حتی موجب تخریب قسمتی از زمین مجاور شد حال با این توصیف اگر پیگیری قضایی شود حکم چگونه است

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی است
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید تا علت ریزش مشخص بشود و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نتیجه اقدامات قضایی قابل پیش بینی نمی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا تامین دلیل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل کنید و بعد میتوانید از مسبب شکایت کنید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام حکم به پرداخت خسارت داده خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت بروز خسارت و اثبات این موضوع توسط کارشناس رسمی دادگستری جبران خسارت باید گردد